изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 03:19 EEST
ХОРОСКОП ЗА 1 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 1 МАРТ


ОВЕН - Вие си знаете, без много думи ще свършите работата, която трябва и с това ще затвърдите доверието в способностите си. Влагайки старанието си, ще се радвате на добри резултати и ще обърнете ситуацията  в своя полза.

ТЕЛЕЦ - С добре подбрани думи ще убеждавате и печелите привърженици. Възможно е обстоятелствата около вас да ви поставят в условия, различни от досегашните, но ще се справите.

БЛИЗНАЦИ  - Пожелайте си нещо и то ще се сбъдне. Доверете се на партньора си, заедно можете да постигнете много, защото сте добър екип и силни духом.

РАК - Без суета и с творчески подход ще пристъпите към работата си, използвайки уменията и опита си. Бъдете красноречиви там, където е нужно, думите ще ви помогнат да изразите по-ясно намеренията и целите си.

ЛЪВ - Нежеланието ви да се срещнете с някого съвсем не означава да прекъснете връзката си с този човек. Говорете открито за чувствата си, това ще внесе повече яснота и разбиране.

ДЕВА - Оставете без коментар думи, които ви нараняват и не търсете реванш. Така ще си спестите последващи горчиви мигове, но най-важното ще израстете духовно.

ВЕЗНИ -  Влагайки повече творчество в работата си, ще намерите решение на въпрос, който стои пред вас. Укротете в себе си желанието за надмощие и не действайте едностранчиво.

СКОРПИОН - Повече от другите днес бъдете внимателни и мили. С въздействието си върху тях ще проводите по-добри мисли, благодарение на които нещата ще могат да се случат лесно и бързо.

СТРЕЛЕЦ - Ще работите за подобряване условията ви на работа и колкото и трудности да срещнете, не се отказвайте. Заслужава си да се преборите, защото следват добри развития.

КОЗИРОГ - Загрижени сте за здравословното състояние на свой близък и това влияе на работоспособността ви днес. Насърчете го с топли думи, това ще повиши духа му и влее сили за оздравяването му.

ВОДОЛЕЙ -Сред хубавите моменти са финансови придобивки, като възнаграждение за положени усилия. Нуждаете се от повече разнообразие в живота си.

РИБИ -От опит знаете и по-малко се доверявате на хора, които прекалено много говорят за себе си. В общуването с околните бъдете търпеливи и си дайте сметка, че те също имат проблеми.

Mоже ли датата на раждане определя характера?

Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?

Кои зодии са най-лошите шофьори?

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

Какъв си според календара на маите

Каква жена си според хороскопа на келтите?
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди