изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:27 EEST
ДТК СТАРТИРА КАМПАНИЯТА ЗА ПРИЕМ НА СТУДЕНТИ    
НовиниДобруджанският технологичен колеж в Добрич стартира кандидатстудентската си кампания за 2010 година. Предстои провеждането на три теста по общотехническа подготовка - на 24 април и 5 юни, както и на 24 август - в края на кандидатстудентската кампания.

Колежът ще вземе участие в националната кандидатстудентска борса в Добрич, която тази година ще се проведе на 8 и 9 март. Предвидени са също посещения на преподавателите от колежа в средните училища в града и региона. Ще се организира информационен център за кандидатстуденти във фоайето на пощенския клон на квартал "Добротица", информират още от Добруджанския технологичен колеж.
Във връзка с модернизиране и обновяване на материалната база колежът работи по двегодишен инфраструктурен проект за създаване на "Научно-приложна лаборатория за внедряване на иновации и практическо обучение в областта на земеделието". От учебното заведение съобщиха още, че работната програма на проекта е успешно отчетена пред Централната конкурсна комисия в Технически университет Варна. Очаква се в близко време да бъде подновено финансирането, за да започне изпълнението на дейностите, които са заложени за тази година.
 


Сходни връзки

ДТК СТАРТИРА КАМПАНИЯТА ЗА ПРИЕМ НА СТУДЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди