изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:17 EEST
НАБЛЯГАТ НА МЕТЕНЕТО ОКОЛО КОНТЕЙНЕРИТЕ    
НовиниДо края на седмицата и през следващата ще бъде наблегнато на ръчното метене около контейнерите, след като те основно бяха почистени след тежката зима. Това каза за НДТ ръководителят на добричкото подразделение на сметопочистващата фирма “А.С.А. - България” Григор Алексиев.

От средата на март ще започне и по-основното почистване на града, като ръчно ще бъдат почистени регулите на булевардите и основните улици в града. ”Вече извършваме преглед на техниката, като ще подготвим 2 цистерни за миене на улиците, което ще направим преди Великден. От средата на месеца ще пуснем и автометачките - голямата по булевардите и малката - в централна градска част” - каза още Алексиев. Той добави, че фирмата има готовност, ако зимата се завърне, да я посрещне, тъй като част от автопарка ще остане оборудван с гребла за почистване на сняг. Алексиев добави още, че фирмата има достатъчни количества сол и магнезиеви смеси, ако отново завали сняг.
 


Сходни връзки

НАБЛЯГАТ НА МЕТЕНЕТО ОКОЛО КОНТЕЙНЕРИТЕ | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НАБЛЯГАТ НА МЕТЕНЕТО ОКОЛО КОНТЕЙНЕРИТЕ
Автор: Anonymous да 2010-03-05 @ 21:27 EET
Не съм доволна от фирмата по сметопочистване и сметоизвозване.Живея в централната част на града и смятам,че нивото на почистване не отговаря на данъците,които плащаме.Общината,която се разпорежда с парите на данъкоплатците не упражнява достатъчен контрол.Преди 2 години градът изглеждаше по-чист и това правеше впечатление на дошлите от други райони на страната.
НАБЛЯГАТ НА МЕТЕНЕТО ОКОЛО КОНТЕЙНЕРИТЕ
Автор: Anonymous да 2010-03-05 @ 21:32 EET
на контейнирите  им няма нищо да наблегнат на клошарите които пръскат боклука ровейки из тях  виждал  съм с очите си как изкарват боклука  и съм им се карал  да не го изкарват на вън !  СЪЖЕЛЯВАМ   но неможе да има постоянно дежурни  около кофите за боклук !
НАБЛЯГАТ НА МЕТЕНЕТО ОКОЛО КОНТЕЙНЕРИТЕ
Автор: Anonymous да 2010-03-05 @ 21:40 EET
ако в градът ни имаше тези бригади   като озеленяване  и екология  както на АЛБЕНА   СТРОГО СПАЗВАЙКИ   ПРАВИЛАТА НА  ВСЕКИ РАЙОН  със добри  ръководители  градът ни щеше да е чист като курорта ни  а и ние хората сме виновни за това  при толкова безработни  всеки може да си почисте  раййййййона  какво от това  че има назначени хора  които  работят за мижави  заплати  нима  в Германия  няма  ама  докато падне снегът  всички  пенсионери излизат и си почистват улицата и района  но ние сме  българи  и  все чакаме някой друг да я свърши вместо нас !
НАБЛЯГАТ НА МЕТЕНЕТО ОКОЛО КОНТЕЙНЕРИТЕ
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 08:32 EET
Драги ми господине или госпожо в Германия пенсиите им са колкото на 10 наши пенсионера .Дали ако излезе да почиства и счупи някой крак или ръка или настине ще може да си позволи лечение -малко се замислете като пишете.А и друго тук в България сме научени всеки на другия да върши работата но не и своята за това сме на това дередже.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди