изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:33 EEST
Мъж падна в асансьорна шахта от петия етаж    
Новини
Мъж на 32 години от Добрич падна в асансьорна шахта от петия етаж на жилищен блок в Добрич, съобщиха от областната дирекция на МВР. Пострадалият е със счупен гръбначен стълб.


Съобщението е получено около 23.14 ч. снощи. Деян Йорданов е бил на гости в апартамент на петия етаж в жилищен блок №3 в квартал „Христо Ботев” в Добрич. Тръгвайки си, отварил вратата на асансьора и без да види, че асансьора не е там, влиза с гръб и пада в шахтата от около 15 метра височина. Изваден е от съседи. На място е пристигнал и екип на пожарната в Добрич. Транспортиран е до болницата в Добрич с фрактури по тялото. По-късно е установено, че има счупен гръбначен стълб. Настанен е в отделението по неврохирургия към болница „Света Ана” във Варна.

Асансьорният техник на блока и специалист от "Технически надзор" днес извършват проверка. Те обясниха, че според тях предишни ползватели на асансьора са го оставили отворен на петия етаж и след това той е бил повикан на по-горен етаж. Затова, когато Деян го е извикал, кабината не се е придвижила до етажа. Запознати обаче коментират, че това е невъзможно. Техникът каза, че преди дни са имали подобен случай, но мъжът е паднал от първия етаж и е невредим.

Неотдавна БЛИЦ съобщи, че в кварталите на Добрич действа асансьорна банда, която не краде части от съоръженията, а издирва ценни предмети, паднали в шахтата. Тогава техници коментираха, че практиката е крадците да блокират асансьора на горен етаж, за да влязат в шахтата и да оберат ценните предмети. Те предупредиха, че е възможно при такива случаи, повикан асансьор да освободи вратата, без да е дошъл на етажа.

Станислава Георгиева, БЛИЦ
 


Сходни връзки

Мъж падна в асансьорна шахта от петия етаж | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Мъж падна в асансьорна шахта от петия етаж
Автор: Anonymous да 2010-03-05 @ 00:32 EET

Ей, това са някои черни нинджи, щом никой не ги чува как проникват в шахтата... Ех, черни нинджи... Язък за младия човек... :-(

Мъж падна в асансьорна шахта от петия етаж
Автор: Anonymous да 2010-03-05 @ 02:40 EET
Бравос на съседите, че ако чакат на смешна помощ...



Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.02 секунди