изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:22 EEST
* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ВЗРИВИХА КОЛАТА НА КРЪЧМАР В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ    
ЛюбопитноЖълт "Фолксваген Голф", собственост на работещ в курорта Златни пясъци,  е бил взривен миналата вечер, стана ясно вчера.


От РДВР съобщиха, че колата избухнала около 2.30 часа на 5 март на паркинга на блок 30 в ЖК "Дружба" в Добрич. Според запознати, колата е на Красимир Йорданов /26/ от Добрич, който през лятото работел като барман или сервитьор в Златни пясъци. От РДВР казаха, че собственикът на взривения автомобил е отрекъл да е получавал заплахи, както и да дължи суми на други лица.

ДЪРЖАВАТА ОБРИЧА НА ФАЛИТ ОБЩИНА БАЛЧИК

Да се преразгледат бюджетните отношения между общината и държавата ще настоява пред правителството кметството в Балчик. От началото на 2000 година общината е на вноска в държавния бюджет. Това убийствено положение поставя под въпрос оцеляването й, твърди кметът Красимир Михайлов. През м. г. бюджетът е бил 7.456 млн. лв., от които 1.442 млн. лв. субсидия от държавата. От т. г. общината може да разчита само на собствените си приходи, от които трябва да задели и за държавата 1.8 млн. лв.

НДТ - 6 март 2000 година


 


Сходни връзки

* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ВЗРИВИХА КОЛАТА НА КРЪЧМАР В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ВЗРИВИХА КОЛАТА НА КРЪЧМАР В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 10:21 EET
ЦАЧЕВА, МИСЛИТЕ ЛИ ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ  СА НА ПЛАТЕНА  БОРСА И СА НАД 50г,КАКВО ДА ПРАВЯТ КАТО НЕ  СЕ КОТИРАТ НА ТРУДОВИЯ ПАЗАР? КАКВО ДА РАБОТЯТ КАТО ПЕНСИОНЕРИТЕ ,ДОРИ И В УСЛОВИЯТА НА КРИЗА  ПОЛУЧАВАТ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ И ТО В СТРОИТЕЛНИТЕ ФИРМИ В ГР ДОБРИЧ,КЪДЕТО НЯМА  НИКАКВА  РАБОТА ІНЕ УВЕЛИЧАВАЙТЕ САМО ВАШИТЕ ЗАПЛАТИ, А МИСЛЕТЕ  И ЗА ТЕЗИ, КОИТО НИЩО НЕ ПОЛУЧАВАТ,УВЕЛИЧЕТЕ НИ СРОКА НА 2год.  ПЛАТЕНА БОРСА ДОКАТО  БЮРОТО ПО ТРУДА  НИ ПРЕДЛОЖИ НЯКАКВА РАБОТА, А НЕ ДА МИЗЕРУВАМЕ НА СТУД И ГЛАД ПО ДОМОВЕТЕ СИ И КОФИТЕ ЗА БОКЛУК, ДОКАЖЕТЕ ,ЧЕ СИТИЯ ВЯРВА НА ГЛАДНИЯ. ДАЙТЕ НИ ШАНС ДА РАБОТИМ И ДОСТОЙНО  ДА СЕ ПЕНСИОНИРАМЕ КАТО ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ. НАПРАВЕТЕ НЕЩО, ИЛИ НИЕ БЕЗРАБОТНИТЕ ЩЕ ГО НАПРАВИМ ......НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ МЯСТОТО ВИ Е ВЕТРОВИТО И СКОРО МОЖЕ ДА ПАДНЕТЕ С ГРЪМ И ТРЯСЪК ОТ ПРЕСТОЛА.ВЪЛНАТА НА НЕДОВОЛСТВОТО РАСТЕ С ВСЕКИ  ИЗМИНАЛ ЧАС,РЕШАВАЙТЕ ВЕДНАГА, ХЛЯБА И НОЖА СА У ВАС!
* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ВЗРИВИХА КОЛАТА НА КРЪЧМАР В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 10:32 EET
Само показни полицейски акции и оправдания ли ще гледаме,или на кого взривили колата, ами Бойко Борисов само това прави, едно си знае, едно си бае,А БЕЗРАБОТНИТЕ, МАЙКИТЕ, ДЕЦАТА, ДА МРАТ В НИЩЕТА И МИЗЕРИЯ В ДЪЛБОКАТА ПРОВИЦИЯ? Бойко, направи нещо докато е време!
* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ВЗРИВИХА КОЛАТА НА КРЪЧМАР В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 13:02 EET
преди 10 год ли е взривена  или  тази на 5 03  защото неразбрах кога  заглавието е едно  в статията пише друго!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди