изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:38 EEST
Челен удар в дърво отне живота на трима младежи    
НовиниТрима младежи загинаха в тежка катастрофа тази нощ в гоцеделчевското село Гърмен. Лека кола се е блъснала челно в дърво. На място са загинали и тримата, пътували в колата.

Те са 19-годишен и двама младежи на 21 години. По първоначална информация автомобилът се е движил с несъобразена скорост, причините за катастрофата се изясняват.

Други четирима души са пострадали при катастрофа в Сливен, съобщават от Националния медицински координационен център. Инцидентът е станал около 4 часа. Лека кола се е ударила в дърво. След като са извадили пострадалите, колата се е самозапалила.

Пострадали са 22-годишен мъж, който е с фрактура на ляво бедро, настанен в ортопедичното отделение, 38-годишен мъж, който е с разкъсно-контузни рани на десния глезен, е освободен за домашно лечение, 37-годишна жена, с фрактура на таза, която също е в хирургично отделение, 27-годишен мъж е с контузия на дясната ръка. Пострадалите са настанени в сливенската болница.

/БЛИЦ
 


Сходни връзки

Челен удар в дърво отне живота на трима младежи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди