изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:38 EEST
АЛБЕНА ПРЕДСТАВИ НОВОСТИТЕ ЗА СЕЗОН 2010    
НовиниКурортът започва новия сезон с гарантирано най-ниските цени. Специален call center ще дава максимална информация

„Албена” АД излиза с около 25% по-ниски цени за предстоящия сезон 2010 в сравнение с миналогодишните и гарантира на своите гости, че резервирайки още през ранната пролет, ще получат най-изгодната ваканция, уверяват от дружеството. Оттам съобщиха, че на провелата се в София 27-а Международна туристическа борса „ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО” курортът Албена представи пред партньорите си и гостите на изложението новостите за сезон 2010. „Албена” АД започва годината с гарантирано най-ниските цени през сезона. Предвид невероятния интерес на български туристи през изминалата 2009 година, който бе предизвикан от специалните оферти през лятото, ценовата листа за предстоящия сезон е базирана изключително на тях.
Бум през лято`2010 се предвижда да направи и не толкова познатия на българския пазар хотел „Орлов”, който ще предлага ексклузивни цени за Ол инклузив пакет на брега на морето.
През 2010-а всички гости, които отмарят в комплекса, ще получават безплатно чадър и два шезлонга (на стая) на плажа, независимо от типа настаняване, който са избрали за своята почивка. Досега това са получавали само гостите,  настанени по формулата Ултра Ол Инклузив.
Курортът Албена се е наложил като идеално място за семейна ваканция. Той е подготвил още една изненада за своите гости - всички деца до 12 г., дошли с родителите си, ще почиват в Албена напълно безплатно, заявяват още от туристическото дружество.
Абсолютно иноваторство е и създаването на специализиран call center, който ще дава пълна и изчерпателна информация за всичко, което се предлага в комплекса. Номер 0700 12110 се избира от цялата страна и е на цената на един градски разговор.
Албена стартира сезон 2010 с чисто нов модерен уеб сайт с обновена информация за хотелите и услугите, предлагани в комплекса. Сайтът предлага лесен интерфейс, създаден изцяло за удобство на клиентите, които планират почивка в Албена.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ПРЕДСТАВИ НОВОСТИТЕ ЗА СЕЗОН 2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.77 секунди