изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:30 EEST
ДИМАНА И ДАМЯН ИДВАТ ЗА ЮБИЛЕЯ НА КЛИМЕНТОВЦИ    
ОбразованиеПървият от поредицата концерти, посветени на 30-годишнината на СОУ "Св.Климент Охридски", ще се състои на 20 април в залата на драматичния театър. Това съобщи за НДТ директорката Юлияна Герасимова. Ще прозвучат поп и рок парчета, които ще бъдат изпълнени от бивши и настоящи възпитаници на училището.

Ще участват фолкпевицата Димана и набиращия популярност поп певец Дамян, които също са бивши ученици на СОУ "Св. Климент Охридски". Сред редиците на "климентовци" се нарежда и най-хитовата поп-фолк певица на България за последните години Преслава, която също ще бъде поканена на концерта.
Следващата сцена за изява на талантливите възпитаници на СОУ "Св. Климент Охридски" ще бъде на 29 април, когато в зала "Добрич" те ще изнесат концерт с различни жанрове музика. Специално участие редом с учениците ще вземе и Духовият оркестър на Добрич с диригент Стоян Монов. Преди самото начало на концерта, пред залата, ще има изпълнения на училищния духов оркестър и мажоретния състав.
Фолклорен концерт - също по повод 30-годишния юбилей, е насрочен за 5 май в залата на читалище "Йордан Йовков", каза още Ю. Герасимова.
 


Сходни връзки

ДИМАНА И ДАМЯН ИДВАТ ЗА ЮБИЛЕЯ НА КЛИМЕНТОВЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди