изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:13 EEST
УЧЕБНИЯТ ЦЕНТЪР НА "Е.ОН БЪЛГАРИЯ" ОТВОРЕН ЗА БЪДЕЩИ СПЕЦИАЛИСТИ    
ОбразованиеЗа втори път учебният център по безопасни условия на труд на "Е.ОН България" е бил отворен за ученици, съобщиха от компанията. Практическо занятие там са провели възпитаници на професионална гимназия по електротехника от Варна.

От компанията заявяват още, че те отдават голямо значение на възпитаването на висока култура на безопасност у бъдещите специалисти. Затова Учебният център на "Е.ОН България ще продължи да бъде отворен за обучение както на свои служители и служители на партньори-подизпълнители, така и за ученици и студенти от професионални учебни заведения, които желаят да придобият допълнителна компетентност в безопасната работа със съоръжения от електроразпределителната мрежа.  
Учебният център за безопасна работа и експлоатация на съоръжения от електроразпределителната мрежа е част от проекта "Безопасност без компромиси", за който Е.ОН България получи трета награда в категорията "Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд"  в Годишните награди за социално-отговорен бизнес 2009 на Българския Форум на бизнес лидерите.
 


Сходни връзки

УЧЕБНИЯТ ЦЕНТЪР НА "Е.ОН БЪЛГАРИЯ" ОТВОРЕН ЗА БЪДЕЩИ СПЕЦИАЛИСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди