изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:49 EEST
НДСВ - БАЛЧИК, ПРЕИЗБРА ЛИДЕРА СИ    
ПолитикаНа проведената на 12 март в община Балчик общинска отчетно-изборна конференция на ПП НДСВ бе преизбран за председател Тодор Тодоров. За негови заместници са избрани Светлин Илиев - нотариус, д-р Румяна Малчева, Илия Илиев - хлебопроизводител, а за секретар бе избрана Мирена Протич - шеф на фронт офис в общината.

Това съобщиха от пресслужбата на областното ръководство на партията. На заседанието е присъствал и областния председател д-р Георги Желев. 70 на сто от присъствалите около 50 души на конференцията са млади хора, уточняват още от жълтата партия. В рамките на форума е направен отчет и анализ на резултатите за НДСВ в общината на двата последователни избора миналата година - за европарламент и национален парламент, както и позицията на НДСВ по исканото от ГЕРБ отстраняване на президента на фона на кризата и на влошаващото се качество на живот у нас, инвестиционната несигурност.  "Единственият правилен път на България е стабилно управление, бързи, модерни и разумни реформи, които ще доведат до намаляване на разходите на правителството и ще покажат, че има политическа воля и стремеж към управление с цел  балансиран бюджет " , се казва още в изразената от ръководството на НДСВ позиция по този наболял за страната ни въпрос.
 


Сходни връзки

НДСВ - БАЛЧИК, ПРЕИЗБРА ЛИДЕРА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди