изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:03 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 20 МАРТ

ОВЕН -  Правете компромиси и не издребнявайте, хабейки си енергията за ненужни никому в момента неща. Работната седмица ще бъде натоварена за вас, но труда ви ще се оцени по достойнство.

ТЕЛЕЦ - Придобитият опит ще ви помогне в приоритети, които ще изберете самите вие за най-важни. Вниманието на човек, който ви привлича с интелект и висок дух ще ви направи много щастливи.

БЛИЗНАЦИ -  Отнасяйте се с доверие към партньорите, с които имате бизнес-отношения. Ако сте внимателни и общителни ще получите доверието им, и заедно ще работите за общата си кауза.

РАК - В личният ви живот ще настъпи значително оживление, най-вече в интимната сфера. У дома ви очаква новина, която искате да чуете отдавна и определено ще ви зарадва със значимостта си.

ЛЪВ - Не се поддавайте на слабостите си и не допускайте да сте зависими от тях точно днес. Освободете се от пороците и се дистанцирайте от всички хора, които ги предизвикват и провокират.

ДЕВА - Ще се радвате на добро сътрудничество с човек, близък по дух и възгледи до вас. Започващ проект обещава да бъде успешен, стига да му се посветите изцяло и достатъчно отговорно.

ВЕЗНИ - Срещите с нови хора ще направят деня ви интересен. Запазете доброто си настроение и избягвайте конфликтите с когото и да било. Делово предложение ще ви изненада много приятно.

СКОРПИОН - Работете по овладяване на вътрешното си състояние, станете господари на чувствата си и приятните мигове няма да закъснеят. Най- важното е да намерите баланса вътре в себе си.

СТРЕЛЕЦ - Въпроси от делови характер ще станат приоритетни за вас днес. Времето ви ще е погълнато от хора и проблеми, касаещи професионални и бизнес-дела. Ще се справите добре с всичко.

КОЗИРОГ - Запазете търпение, ще се справите с всичко, стига да не се поддавате на излишно вълнение. Положителната промяна на работното място ще повиши настроението ви допълнително.

ВОДОЛЕЙ - С делови подход ще се отнесете към важните си задачи днес и ще навлезете във форма, осигуряваща ви висока продуктивност. Работете, без да губите търпението си и ще имате успех.

РИБИ - На някои от вас им предстоят промени, касаещи връзки, пътуване и образование. Местата на работното място ще се сменят значително и на други ще се падне да поемат голяма отговорностите.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди