изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:52 EEST
500 пловдивски полицаи ще участват в протеста    
Общество
Минимум 500 служители на Областна дирекция на полицията в Пловдив ще се включат в Националния протест утре в София, който е насочен срещу политиката на МВР.


Това съобщи координаторът на синдиката за Южна България Борислав Мазнев, цитиран от Дарик. Към тях ще се присъединят и служителите от местата за лишаване от свобода и следствените арести, уточни той.

Причината за организираното недоволство е, че не са изпълнени исканията, изпратени до министъра на вътрешните работи и до премиера преди един месец. 3 автобуса са ангажирани за извозване на пловдивските униформени до София. Те отпътуват в 9 часа, каза още Мазнев и добави, че много от полицаите ще заминат за столицата с личните си автомобили.

Координаторът на синдиката за Южна България уточни, че 80% от горивото за служебните коли се осигурява от спонсори, които най-често са служителите на МВР. Ако и този протест не доведе до някаква промяна, започваме да водим съдебни дела, категоричен бе Мазнев. На първо време ще бъде атакуван документът с инструкции за извънреден труд, тъй като заплащането се извършва в разрез с нормативните актове, обясни Мазнев. dir.bg
 


Сходни връзки

500 пловдивски полицаи ще участват в протеста | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди