изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:00 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 22.03.2010    
Времето през следващото денонощие времето в страната ще се задържи топло. Постепено през деня облачността ще се увеличава и вплътнява, но все още ще остава без валежи. В предобедните часове вятърът в Дунавската равнина и по Черноморието временно ще се усили от запад, до умерен. Минималните температури сутринта в повечето места ще са между 3° и 8°, на места из Дунавската равнина и до 10°, а максималните за деня между 18° и 23°, в София 18°. Превалявания в страната ще започнат едва през нощта със започващо краткотрайно проникване от североизток.

Атмосферното налягане ще се задържи около и малко по-високо от средното, понижавайки се през деня временно, по-съществено в североизточната половина от страната.

Над планините ще бъде облачно, като след пладне облачния слой вече ще обхваща високите им части, където ще се появят мъгли. Възможно е само на отделни места да превали краткотраен дъжд. Но през следващото денонощие ще превалява в повечето райони. Вятърът ще бъде от запад - северозапад, до силен по старопланинското било. Сравнително топло. На 1200 м.н.в дневната температура ще достигне до 10-12°, започвайки да се понижава след пладне, на 2000 м около 5-6°.

По Черноморието започвайки деня с разкъсана, предимно средна и висока облачност, по-късно ще се вплътнява. Вятърът ще бъде от запад - умерен. Дневните температури ще са високи, достигайки на места до 20°.

Дежурен синоптик: Орлин Лазаров

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 22.03.2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди