изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:39 EEST
Наказаха ЦСКА с 3 мача без домакинство и 15 000 лв глоба    
Спорт
Локо (Мездра) лишен от домакинство за 1 мач и санкциониран с 2000 лева. ЦСКА бе наказан от Дисциплинарната комисия на БФС с лишаване от домакинство за 3 мача и парична глоба от 15 000 лева. Санкцията е напълно според очакванията и предвидената в правилника на футболната централа.


“Червените” са наказани заради нахлуването на терена на феновете на тима при гостуването на Локомотив (Мездра) в мач от 19 кръг на “А” група. Срещата бе прекратена в 61-ата минута.

Санкцията наложена срещу "армейците" означава, че двубоят с Пирин няма да се проведе на "Българска армия". Домакинският двубой с Монтана също ще бъде извън София. Третият домакински мач трябваше да е с Ботев (Пловдив), който е изваден от "А" група.

На тима от Мездра е наложено наказание от 1 мач лишаване от домакинство и парична глоба в размер на 2000 лева. От ДК обявиха, че след близо двучасово обсъждане решението е било взето след изслушване на засегнатите страни, гледането на записи и прочитането на докладите на съдиите и делегата.

В докладите не са описани инциденти, при коите са били нанесени удари върху играчи и хора от треньорския щаб на ЦСКА. Поради тази причина "армейците" не са наказани с повече срещи лишаване от домакинство, каквато санкция се налага при наличието на физическа разправа с длъжностни лица, каквито се явяват футболистите и треньорите на "червените".

На 23 март (вторник) ще бъде събранието на Спортно-техническата комисия, която трябва да вземе решение относно крайния резултат от мача и дали ще бъде наложена служебна победа на Локомотив (Мездра), дали двубоят ще бъде преигран или доигран./БЛИЦ

 


Сходни връзки

Наказаха ЦСКА с 3 мача без домакинство и 15 000 лв глоба | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Наказаха ЦСКА с 3 мача без домакинство и 15 000 лв глоба
Автор: Anonymous да 2010-03-23 @ 11:18 EET
"Браво за организацията в гр.Мездра - наказани са гостите, браво и на родното БФС ще постигнем големи резултати във фудбола където всички разбираме най-много,БРАВО"
Наказаха ЦСКА с 3 мача без домакинство и 15 000 лв глоба
Автор: Anonymous да 2010-03-23 @ 13:07 EET

Аз очаквам следващията път и секс да стане... Как може заради една топка, хората да се млатят като диваци на моравата.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.22 секунди