изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:10 EEST
БЕЗ РАВНОСТОЙНИ ФУТБОЛИСТИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВОДЯТ БИТКИ НА ДВА ФРОНТА    
СпортТова заяви в интервю Филип Филипов, старши-треньор на Калиакра


- Победата за Калиакра  над Панайот Волов  с 2:1 дойде в края на мача и съществуваше реална опасност  да загубите две ценни точки. На какво се дължи това неумение да не реализирате игровото си предимството, г-н Филипов? И то при положение, че поведохте още в 43-ата секунда.
- Преди всичко на отбора на Шумен, който е един стойностен съперник и неслучайно до днес нямаше загуба.Сигурен бях, че максимално ще ни затрудни и наистина така се получи. Другата причина е, че не си решихме мача още в началото, когато поведохме в резултата. Веднага след това създадохме  3-4 стопроцентови ситуации и мачът се разви прекрасно за нас. След това, при едно статично положение, шуменци  изравниха резултата. В интерес на истината имахме и малко късмет при отбелязването на втория гол, въпреки че го търсехме докрай  и играчите проявиха характер.

- След едноседмична почивка ви предстои четвъртфинал от турнира за Купата на България срещу Черно море (Варна). Имате ли здравословни проблеми със състезателите?

- Имаме и то сериозни. Детелин Димитров, вратарят Николай  Радомиров и Милен Бонев са контузени,  днес с болежки играха Стоян Стефанов, Георги Станчев и ни е доста трудно с тези кадрови проблеми да играем на два фронта. За един отбор, който преследва цел влизане в "А" група и едновременно продължаване в борбата за Купата, трябва да  разполага с повече равностойни футболисти, за да има вариативност. А днес аз се чудех кого да пусна да играе. И хвала на футболистите, които влязоха на терена, за показаното старание. Ето, Делчо Стоилов реши мача, а не беше играл 6-7 месеца и бях притеснен от игровото му състояние. Защото е нормално да не е готов на 100 процента след такова отсъствие.  Но му прави чест, че влезе и отбеляза победния гол.
Димитър АПОСТОЛОВ

 


Сходни връзки

БЕЗ РАВНОСТОЙНИ ФУТБОЛИСТИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВОДЯТ БИТКИ НА ДВА ФРОНТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди