изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:13 EEST
Първанов: Правителството е абдикирало от кризата    
Политика В момента правителството е абдикирало от подготовката на антикризисните мерки. Това обяви от Петрич президентът Георги Първанов. По думите му държавата е загубила 8 месеца, които са фатални както за бизнеса, така и за българското население. Първанов подчерта, че именно това е големият проблем на България

„Осем месеца управляващите не намериха сили, време и експертен ресурс да се обеднят върху най-належащите мерки за една по-поносима социална среда в тази икономическа криза”, категоричен бе държавният глава. В момента Георги Първанов е на среща с кмета на община Петрич и неговия екип. Срещата е затворена за медии.

Празникът на цветята "Цветница", на който днес държавният глава е официален гост, за момента се отлага заради силния дъжд, който вали в южния град.

 

Междувременно лидерът на БСП Сергей Станишев намери интересна символика в това, че точно в сряда ще се разисква процедурата на импийчмънт на президента. Това е Страстната седмица, а Велика сряда е денят, в който Юда за 30 сребърника продава Христос”, припомни социалистът.

„Процедурата за импийчмънт е доста характерна за стила на работата на правителство. Докато страната се тресе от задълбочаваща се икономическа и социална криза, Народното събрание насажда политическа конфронтация”, коментира Станишев пред БНР. Той твърди, че правителството предава демокрацията в много отношения и това се прави по политическа поръчка. 

БСП от своя страна ще подкрепи инициатива на гражданите за подписка срещу процедурата. http://www.bnews.bg

 


Сходни връзки

Първанов: Правителството е абдикирало от кризата | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Първанов: Правителството е абдикирало от кризата
Автор: Anonymous да 2010-03-29 @ 13:28 EEST
големият  проблем  на  БЪЛГАРИЯ  сте всички вие  дето  20 год  си сменяхте  партиите  и  си разменяхте постовете  и  понеже  сега  това правителство  се зае  с проверкете  настройвате народа  срещу  него  ами  върнете  откраднатото  кой  позволи  на бившите  олигарси  да стигнат  толкова  далеч   на гърба на народа  то бива  бива  ама  през 80  год  нямаше  поне палати  бардаци  сутеньори наркотрафиканти   именно  тия  трябва да са зад решеткете   ония  които  смучат  парите  на  мафията  и после кой  кого  ами няма да има осъдени как ще има  смеят ли да осъдят някой който предварително си е платил  !  ПИСНА МИ ВЕЧЕ ДА СЕ  ПРАВИТЕ  НА НЕВИННИ  !

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди