изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:04 EEST
ОБЯВИХА НАЙ-ДОБРИТЕ УЧАСТНИЦИ В КОНКУРСА ЗА КАРИКАТУРА    
КултураСтанаха известни отличените в Общинския конкурс за карикатура "Смешното в училище в карикатури", който бе обявен от ОМЦ "Захари Стоянов". В надпреварата са участвали 110 карикатурни творби на ученици от град Добрич, като най-активни са били карикатуристите от ХГ "Св.Св.Кирил и Методий" с преподавател Георги Събев, СОУ "Д.Талев" с преподаватели Галя Игнатова и Веселин Димитров, ОУ "Хр.Ботев" с преподавател Светла Симеонова, СОУ"Л.Каравелов" с преподавател Марина Борисова.

Карикатурите са оценявани от жури в състав: д-р Светослав Бъчваров /преподавател в ШУ "Епископ Константин Преславски", председател/, Кирил Петров /дизайнер,
ръководител на Школа по изобразително изкуство при ОМЦ/ и Николай Тодоров /художник/.
В първата възрастова група поощрения имат Борислава Димитрова и Веселина Ангелова, и двете от Хуманитарната гимназия. На трето място е Десислава Йорданова от ОУ "Хр.Ботев", на второ - Жени Николаева от СОУ "Д.Талев", а на първо - Магдалена Атанасова /СОУ "Дора Габе"/. Във втората възрастова група поощрителните награди са за Тодор Мецов /ЕГ/ и двама представители на СОУ "Л. Каравелов" - Елисавета Ивелинова и Ивета Бориславова. София Живкова от същото училище има трета награда, а Янина Георгиева от ХГ - втора. Първа е Даяна Златинова от СОУ "Л.Каравелов". При участниците на възраст от 16 до 19 години поощрение има Даниела Кирилова от ХГ, а други награди не се присъждат.
Отличията ще бъдат връчени при откриването на изложбата с най-добрите творби от конкурса на 31 март от 17 часа във фоайето на ОМЦ.
 


Сходни връзки

ОБЯВИХА НАЙ-ДОБРИТЕ УЧАСТНИЦИ В КОНКУРСА ЗА КАРИКАТУРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди