изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:26 EEST
ЗАПОЧНА ИЗКЪРПВАНЕТО НА РЕПУБЛИКАНСКИТЕ ПЪТИЩА    
Икономика"Пътно строителство" започна изкърпването на републиканските пътища в областта в рамките на отпуснатите средства.

"За жалост обаче парите са много малко и в рамките на тези 200 хил. лв. ще успеем да ремонтираме пътя Добрич - Варна, околовръстния на града и ще тръгнем посока Генерал Тошево - Кардам, но не знам, дали ще успеем да стигнем до границата" - каза за НДТ инж. Валентин Зеленченко, изпълнителен директор на дружеството.
Към момента състоянието в страната е изключително тежко, категоричен е той. Държавата все още дължи пари на пътностроителните фирми за обекти, изпълнени през миналата година. "Ние не сме получили парите за 80 на сто от дейностите ни, извършени през миналата година. Тази година за зимно поддържане държавата е разплатила първите два месеца. Надявам се да стартират европейски програми и най-вече да тръгнат конкурсите за автомагистрала "Тракия", за да мога да осигуря работа на хората си" - казва още Зеленченко. За това, че е трудно говори и факта, че оборотът на фирмата е намалял наполовина, спрямо миналата година.
 


Сходни връзки

ЗАПОЧНА ИЗКЪРПВАНЕТО НА РЕПУБЛИКАНСКИТЕ ПЪТИЩА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди