изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:06 EEST
ЗА 8 МЕСЕЦА ПРОМЕНЯТ МАРШРУТИ НА ВЛАКОВЕ    
НовиниОт пресцентъра на БДЖ съобщиха, че за 8 месеца ще бъде извършван ремонт на жп участък Пловдив и Димитровград, което ще наложи промяна в разписанията и маршрутите на някои от международните влакове. Два международни бързи влака между Белград и Истанбул ще се движат по обиколен маршрут, като ще пътуват през Михайлово вместо през Първомай.

Два бързи влака, които пътуват между Димитровград и Пловдив ще се движат само между Пловдив и Първомай. Един бърз влак между Димитровград и София ще пътува по съкратен маршрут. Той ще се движи само между Пловдив и София.
Поради посочената по-горе промяна в маршрута на двата международни влака между Белград и Истанбул, се променя обвръзката с два други международни бързи влака, които возят в съставите си директни вагони за направлението между Букурещ и Истанбул. Досега директните вагони по маршрута Букурещ - Истанбул - Букурещ се прикачваха в гара Димитровград към съставите на международните влакове Белград - Истанбул - Белград. Сега тези вагони ще се прикачват в гара Михайлово.  За подробна информация клиентите на БДЖ могат да се обръщат към гишетата "Информация" и билетните каси в съответните железопътни гари, добавят от компанията превозвач.
 


Сходни връзки

ЗА 8 МЕСЕЦА ПРОМЕНЯТ МАРШРУТИ НА ВЛАКОВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди