изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:37 EEST
БСП видя оставка на Дянков през юни    
ПолитикаОт тези антикризисни мерки няма да има ефект, истинският антикризисен план на правителството ще излезе през юни, когато бъде освободен Симеон Дянков. Това прогнозира депутатът от Коалиция за България Антон Кутев, цитиран от БГНЕС. Кутев няма точна информация за готвена промяна, но поясни, че целият анализ води към този резултат.

Приходите в бюджета намаляват, реалната икономическа криза ще се усети през май, когато хората ще спрат да плащат, поради невъзможност и тогава Симеон Дянков ще стане неудобен на Бойко Борисов, добави Кутев.

Защо не се започне проверка как Цветелина Бориславова е придобила имотите си, запита Кутев във връзка с арестите напоследък. Можем ли ние да смятаме, че съпругът й, докато е бил главен секретар, тя придобила имоти и активи за стотици милиони и да проверим – подарени ли са, прехвърлени ли са под натиск, купи и платени са и колко са данъците върху тях, попита Кутев.

Според него това са въпроси, без които няма да се мине и че Борисов в момента се правел на две и половина. Какво ще стане с Бойко Борисов след няколко месеца или година, когато спре да бъде министър-председател и ще стане ли млад милиардер, риторично запита депутатът от Коалиция за България. Репликата за младия милиардер тръгна от шоуто на Иван и Андрей, където на въпрос на водещите министърът на финансите Симеон Дянков не отговори еднозначно дали президентът Георги Първанов е такъв. След предаването последва остра реакция на президента, срещата му с министъра и публикуването на стенограмата от разговора им и искането за импийчмънт.

ПГ на Коалиция за България обяви, че внася два сигнала - до главния прокурор и до председателя на парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси и парламентарна етика, за да бъдат изяснени обстоятелствата около обнародването на промените в Закона за наркотичните вещества и прекурсорите, съобщи депутатът от левицата Мая Манолова. Тя посочи, че в случая става дума за извършване на престъпления по служба, които са дали възможност фирми да се облагодетелстват от скрита реклама на наркотични вещества. Според левицата, в случая има и корупционен елемент. dir.bg
 


Сходни връзки

БСП видя оставка на Дянков през юни | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БСП видя оставка на Дянков през юни
Автор: Anonymous да 2010-04-09 @ 17:45 EEST
 Този озъбен тиквеник му е лесно,измисли го вече два дни от работодателя болнични, а третия неплатен, т,е от работника,то бива бива ама бивол на курбан не бива,некадърност до шия, ще го махнем ли тоя Дянков,или ще търпим некадърниците?  Защо не посегнаха на държавнити служители, нали от всички щяха да режат, ами от най- бедните и болните, че как вече да вярваме на Бойко?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.93 секунди