изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:09 EEST
ОБЩИНА БАЛЧИК ПОДПОМАГА ИЗЛОЖБА НА АВТОР В БЕРЛИН    
Новини3000 лева ще бъдат заделени от бюджета на община Балчик за подпомагане организирането на самостоятелна изложба в Българския културен център в Берлин на балчишкия автор Стоян Стоянов.

Изложбата ще се проведе между 15 и 30 април.Решението бе взето на последното заседание на местния парламент в морския град. Той реши да подпомогне издаването на книгата „Жироскопна изповед” с 1000 лева. Тя ще съдържа стихотворения, есета, очерци и интервюта. Това ще бъде втората книга на автора, след като неотдавна той издаде „Балчик – стръмно многоточие”.
Политическо движение „Социалдемократи” ще използва общинско помещение на улица „Дионисополис” №2, реши Общинският съвет. За площ от 18 кв.м. политическата структура ще заплаща през следващите пет години наемна цена от 99.36лв на всеки 12 месеца.
Паркингите пред Морска гара, край комплекс „Тих кът”, в района на алея „Ехо” и 90 броя паркоместа от района на Двореца в посока улица „Приморска” бяха утвърдени от съветниците за отдаване по наем за една година. Площите ще бъдат стопанисвани, след провеждането на търг. Целта на внесеното предложение е получаване на допълнителни приходи в местната хазна, мотивира се кметът Николай Ангелов.
 


Сходни връзки

ОБЩИНА БАЛЧИК ПОДПОМАГА ИЗЛОЖБА НА АВТОР В БЕРЛИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди