изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 21:48 EEST
ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ПРИЕМАТ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ    
Общество30 април е крайният срок за подаване на заявления за прием в общинските детски градини в Добрич. Освен попълнено заявление, се представя оригинал на акт за раждане на детето, като ксерокопие се оставя в детското заведение. В срок до 15 май следва да се представят и други задължителни документи - удостоверение за липса на задължения към община Добрич и документ от работодател, че двамата родители работят в общинско, държавно, частно търговско дружество или сдружение с нестопанска цел /или служебна бележка от Бюро по труда/.

Изискванията са регламентирани в Правилата за приемане на деца в общинските детски градини на територията на община Добрич. Обявяването на списъците с приетите деца ще стане на 30 май, а в едноседмичен срок родителите ще трябва да ги запишат, както и да заплатят депозитна такса. До 10 юни отдел "Образование и култура" ще обяви незаетите места в ЦДГ.
НДТ припомня, че подаването на заявления започна в началото на януари. Както писахме тогава, в някои детски градини родители се чакаха ред още от тъмно, за да сигурни, че ще бъдат възможно най-напред в списъците.
 


Сходни връзки

ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ПРИЕМАТ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.05 секунди