изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:45 EEST
Наказание „пробация” ще търпи добричлия, посякъл чужд автомобил    
Ред и сигурностРайонен съд – Добрич, осъди 58-годишния Илия К. Ил. от Добрич да изтърпи наказание „пробация” за срок от 1 година. Той бе признат за виновен, че на 15 срещу 16 юли 2009 г. в с. Златия, област Добрич е повредил противозаконно лек автомобил „Опел Вектра”, собственост на жител на гр. Айтос. Стойността на нанесената щета е в размер на 957,30 лв.

В рамките на 1 година Илия Ил. Ще се подписва два пъти седмично по „задължителна регистрация по настоящ адрес” и ще осъществява периодично срещи с пробационен служител по втората, наложена му пробационна мярка.

Вечерта на 15 срещу 16 юли 2009 г. дъщеря му пристигнала с автомобил, заедно с мъжа, с когото живеела и с негов братовчед. Илия И. й предложил да се раздели с партньора си, тъй като не одобрявал връзката им. Жената отказала, подсъдимият се ядосал и с помощта на лопата и брадва започнал да нанася удари по автомобила. В резултат на това той счупил челното стъкло, задното панорамно стъкло и стъклото на задната лява врата на автомобила, а самата врата била деформирана.

Илия И. се е признал за виновен в досъдебното производство. Той има основно образование, не е женен, безработен е, осъждан.

  Присъдата на Районен съд – Добрич, подлежи на обжалване и протест пред Добричкия окръжен съд.

 

 

09.04.2010 г.                                   Пресслужба Добрички районен съд   

 


Сходни връзки

Наказание „пробация” ще търпи добричлия, посякъл чужд автомобил | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.40 секунди