изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:26 EEST
Ваня Ангелова: Опитаха да убият Бойко Борисов – бяха заложили за него бомба в хотел!    
ИнтервютаВаня Ангелова е екстрасензор и биоенерготерапевт, познат повече сред езотериците и учените, защото от години тя се занимава не само с лечение, но преди всичко с научна работа. Тя е част от 6-членния екип, който от година и половина работи на Царичинската дупка. “ШОУ” знаеше това отдавна, но доскоро ни бе препоръчано да не говорим по темата. Ето че настъпи моментът за разговор.


- Ваня, знам, че ти си имала лична кореспонденция с Бойко Борисов. Кажи нещо за него?
- Преди години работех в частна фирма. Усетих, че зад гърба ми се извършват машинации, които можеха да завършат зле. С две думи, имаха криминален характер. По интуитивен път получих сериозен сигнал, че ме заплашва вероятността някой да си изплати греховете с мен. Да ме натопят за сделки, в които изобщо не участвам. Да не влизам в подробности, но ставаше дума за пари от незаконна дейност.
А моята заплата беше скромните 200 лева! Бойко Борисов по онова време беше главен секретар на МВР. Не се познавахме, но спонтанно, в уплахата си, реших да му пиша и завърших писмото си с “Бог да ви пази!”. След време той ми върна отговор. Нещо, което обикновеният човек у нас няма как да очаква от високопоставените в България. Това ме накара да осмисля същността на Бойко Борисов като човек и да попитам за него. Отговори ми се, че финалното ми послание до него не е било случайно.

Срещу него ще има опити за физическо унищожение.

Малко хора знаят, че той вече претърпя едно неуспешно покушение – имаше заложена бомба за него в един хотел. Всеки такъв опит обаче ще удря на камък, защото Борисов е избран. И до ден-днешен не се познаваме лично с него – т.е. не сме се ръкували, но аз знам за него повече, отколкото за много близки хора.

- Какво по-точно?
- Бойко има своето тъмно минало. Да се говори обратното няма да бъде вярно. Но той е трябвало да мине през тези неща, за да осъзнае мисията си днес. Той е човекът, който има мисия за бъдещето на България, и ще я изпълни. Мисията му е светла. Е, хората му по места не съответстват на тази представа, но ако си спомняш, той сам казваше: “Сигнализирайте ми, казвайте ми какво става – аз не мога да огрея навсякъде!”. Ако узрее и гражданското общество в България, усилията на този човек няма да отидат напразно. Нещата ще се променят за добро – така трябва да стане.
Но има едно нещо, което съм длъжна да не премълчавам:

Борисов има високо его и трябва да се справи с него.

- А вярно ли е, че твоят съгражданин Веселин Данов е построил къщата си върху археологически разкопки?
- С Веско Данов бяхме много близки приятели в миналото. Но той наистина укри, че на мястото, на което бе планувал строежа на кооперацията си, в близост до “Римски терми” във Варна, имаше археологическа находка. Костите от намерен там скелет уж ги събраха, но де факто археологическото находище бе пренебрегнато, за да не се провали строежът. Има снимки, които документират думите ми. Във всички случаи материалното взе връх. Много хора не разбират, че, получавайки нещо, губят повече. И тази загуба идва с времето после.

- Ваня, в предишен наш разговор ти ми беше казала: “Още е рано да говорим за Царичина!”. Сега настъпи ли моментът, в който можеш да ни кажеш нещо за новите контакти там?
- Да,

някои от нещата вече могат да се кажат.

Първо, екипът ни се състои от 6 човека – надарени личности в областта на физиката, историята, археологията, медицината и екстрасензориката. Работим на принципа на “мозъчната атака”. Правят се изводи и обобщения. Екипът ни не работи постоянно на Царичина. Срещите са провокирани от сигнал, който ни събира там. Никой не си позволява да отсъства. Дисциплината е желязна.

- Защо изключихте Ели Логинова от новите екперименти?
- Не сме я “изключили”, тя просто не бе включена в този екип. Никой от нас не се е “кандидатирал” за длъжност. Бяхме повикани по начин, който не може да бъде обяснен публично и особено пък - чрез вестник. Естествено, хората не са случайни, но не съм искала разрешение да назова имената им. Никой от нас, участващите в това дело, не е воден от суетата, а единствено от мисията си.

- Каква е ролята на България в настъпващите промени?
- Огромна! Големите сили само се мислят за такива. Геополитическите схващания нямат нищо общо с духовните. България е призвана да играе голяма роля в духовното израстване. И затова е толкова голям интересът към нея. От години се провеждат експерименти за зомбиране на българите. Основните “зли гении” бяха руснаците. Аз също бях привикана през 2003-та уж на “изследване” в Москва. Двама трябваше да пътуваме – аз и още един колега физик. След като се допитах до вътрешния си глас, не се съгласих. Вера Кочовска се съгласи и сбърка. Тя се върна оттам различна.

Нея просто я зомбираха в Русия.

Там има много сериозни завоевания в областта на психотрониката и се правят забранени експерименти с хора. Плъзнаха емисари и по света. Моята сестра присъства на курс на Золотов. Разказа ми как не са ги пускали да излязат, колко манипулативно са се опитвали да въздействат на психиката им. Лабилните, които не владеят техниките за защита, са лесно уязвими. Има много засегнати хора в България. Дори между големите ни езотерици. Не е същият човек, когото познавах отпреди години един Кубрат Томов. Материалното завладя много духовни хора и ги промени.

Едно интервю на Еми МАРИЯНСКА  /  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Ваня Ангелова: Опитаха да убият Бойко Борисов – бяха заложили за него бомба в хотел! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди