изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:51 EEST
"ДОБРУДЖА КАБЕЛ" С НОВИ ПРОЛЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ    
НовиниДокато сърфирате в мрежата на оператора или гледате телевизия, можете да пестите и пари.

Нова пролетна промоция предлага на своите нови и стари клиенти "Добруджа кабел" съобщи за НДТ управителят на дружеството Камен Станчев. Разговаряме с него за това какво предлагат на клиентите си
- Г-н Станчев, на всички каси на оператори има нова брошура с предложения. Какво ново наистина предлага операторът на клиентите си?
- Да, вярно е, че имаме нова брошура. В нея са описани най-новите предложения към нашите клиенти. От началото на април стартирахме специална пролетна промоция, която смея да твърдят е без конкурент на пазара. Тя ще важи и през май, т.е. в тези два месеца всички наши нови клиенти на кабелна телевизия и интернет получават услугата един месец безплатно без значение от избрания тарифен план за интернет. Освен кабелна телевизия, ние предлагаме и цифрова такава. Друго важно нещо е, че имаме отстъпки за пенсионери, студенти и многодетни семейства. При 6-месечен абонамент се заплащат такси за 5 месеца, а при 1-годишен - се плащат 10 такси само.
- Обмисля ли операторът и други предложения към клиентите?
- Да. Стартирахме и уникалната програма "Пести пари", която е разработена специално за гражданите на Добрич и наши клиенти и им дава възможност едновременно да спестяват пари и да печелят.
- Разкажете малко повече за тази програма.
- "Добруджа кабел" заедно със свои търговски партньори, организирахме възможност нашите клиенти да пазаруват в търговски обекти, като ползват отстъпки от 5 до 15 на сто в различните магазини. Всички търговски обекти, където може да се ползва отстъпка ще бъдат публикувани в списанието "Спести пари", което печатаме в 10-хиляден тираж и от средата на седмицата ще се разпространява безплатно на всички наши каси в града. Постарали сме се да обхванем пълната гама от търговия и услуги, като на старта в програмата има включени около 25 обекта - магазини за дрехи, обувки, техника, аптеки и други.
- Как може да се ползва отстъпката?
- Предлаганата отстъпка може да се ползва от всеки, стига да покаже при плащането в търговския обект касов бон от платена такса при нас за месеца.
- Казвате, че освен да се пестят пари, може и да се печели...
- Да, на всяко 10-о число на месеца в два от търговските обекти ще бъде теглена томбола, в която наградите освен телевизор, елуреди, безплатни месечни такси за кабелна тв и интернет, ще бъде теглена и по една 5-дневна почивка за двама. Печелившият сам ще определя дали иска да почива на море или планина. Ежемесечно за потребителите на интернет ще има уаерлес и уебкамера. Първата томбола ще бъде теглена в магазин за дамска мода и цветарски магазин. Този, който предлага мода за красивите добричлийки ще даде дамска блуза на спечелилия, а другия - цветарски продукти на определена стойност.
- Има ли и други новости около "Добруджа кабел"?
- Ние вече 9 години сме на пазара в Добрич, като сме изцяло местен оператор. Всичките ни усилия са насочени единствено към нашите клиенти и тяхната лоялност. Въпреки трудностите успяхме да върнем още един екип в телевизионното ни студио, с цел да задоволим "информационния глад от местни новини и предавания". До края на април ще стартира технология за пренос на данни, която е съвсем нова за града и е сред първите в страната. В момента тече и обновяване на сайта на "Добруджа кабел", който е www.dcable.net и така скоро освен информация за всичките ни видове услуги, през сайта ни ще може да бъде гледана програмата на телевизия "Добруджа" от всяка една точка в страната и чужбина.
 


Сходни връзки

"ДОБРУДЖА КАБЕЛ" С НОВИ ПРОЛЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.17 секунди