изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:01 EEST
Охранител гръмна тъста и тъщата и се самоуби    
Ред и сигурност
Охранител застреля родителите на съпругата си, с която се намира в бракоразводно дело, и след това се самоуби като остави предсмъртно писмо, написано върху призовката за развод, съобщи районното управление на МВР.


Сигналът за инцидента е подаден в 21.30 часа в Районното управление на МВР в града от роднини на жертвите, които ги открили в жилището им на бул. „Иван Вазов” в Димитровград.

След като отключили апартамента, те намерили прострелян 75-годишния Георги Жеков Раев, 83-годишната Въца, жената, с която живеел на семейни начала .  Тялото на убиеца 56-годишния Вълкан Кръстев било открито в другата стая. Престъплението е извършено със законно притежаван пистолет „Макаров”.

Извъшителят работел като охрана във фирма „Симат”. П ростреляният възрастен мъж е баща на съпругата на убиеца, с която той е в процес на развод.

Вълкан е оставил предсмъртно писмо, написано върху призовката за развод, делото, за който е било днес. В писмото той обвинява съпругата си Таня, че тя е виновна за развода. В писмото казва на жена си да препише апартамента на дъщерята Мария и да не се притеснява за сина Кръстьо, защото той си имал къща. В писмото пише още, че за да не й пречат възрастните й роднини, той ги взема със себе си. Телата са открити от брата на жената на убиеца и зет му. Към момента на мястото на инцидента има съдебен лекар. По случая е образувано дознание. Наблюдава се от Окръжна прокуратура-Хасково. „Категорично става въпрос за битово-семейна драма”, каза Петров.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Охранител гръмна тъста и тъщата и се самоуби | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди