изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:07 EEST
"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" ВИНАГИ Е ОТКРИТА ЗА ДИАЛОГ    
НовиниВ нарочно прессъобщение, разпратено до медиите от "Е.ОН България" заявяват, че компанията оценява положително факта, че за разлика от 2006 г., протестът, който бе организиран вчера пред сградата на компанията във Варна премина мирно. /Вчера представители на ВМРО Варна, протестираха пред офиса на дружеството./

 За да гарантира живота и здравето на своите клиенти и служители, компанията затвори центъра за обслужване на клиенти за деня на протеста. За удобство на клиентите центърът ще работи с удължено работно време до края на седмицата.
От фирмата заявяват, че ръководството й е изненадано да научи от медиите, едва ден преди протеста, че зам.- председателят на организацията Костадин Костадинов е търсил контакт с тях, тъй като пред ръководството, на която и да е от трите компании от групата на "Е.ОН България" не е заявявано желание за такава среща по електронна поща, факс или чрез телефонно обаждане.
Анатоли Токмакчиев, член на УС на "Е.ОН България Мрежи" е получил петицията на протестиращите, но Костадинов от ВМРО заявил, че този път нямат нищо за предаване на компанията, а просто искат гласно да изразят своето недоволство. Ръководството на Е.ОН България покани представителите на ВМРО на последваща среща, на която да поставят своите въпроси относно дейността на "Е.ОН България", информират още от дружеството. "Е.ОН България" публично декларира, че винаги е била на разположение за диалог с ВМРО и други организации.
 


Сходни връзки

"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" ВИНАГИ Е ОТКРИТА ЗА ДИАЛОГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди