изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:37 EEST
С камъни и яйца ще целят НЕК и Дянков    
ПолитикаДепутатът от ДПС Рамадан Аталай очаква сериозна атака спрямо НЕК – с камъни и яйца. Според него подобна заплаха грози и министерството на финансите.

Депутатът от ДПС Рамадан Аталай е почти сигурен, че акциите на ДАНС срещу електроразпределителните дружества няма да спрат до EVN.

„Има организирана акция срещу ЧЕЗ, сигурно ще отидат и в ЕОН. Утре-другиден сигурно ще тръгнат да атакуват и ТЕЦ Марица Изток, защото произвежда електрическа енергия на висока цена”, коментира народният представител пред камерата на BNews.

 

Прогнозите на Аталай обаче не спряха дотук.

 

„Сигурно утре-другиден ще отидат да атакуват и министерството на финансите,

 

защото почва да орязва заплатите на всички държавни служители с 10-15 %”, заяви той. А следващата жертва според него ще е в десетката – НЕК.

 

„Защо да не ги видим да тръгнат да атакуват с камъни и яйца и НЕК?

 

НЕК също е предприятие, което доставя еленергия към крайни потребители – големи предприятия. И те не са доволни от цената на електроенергията”, обясни Рамадан Аталай.

 

Той припомни, че преди години, когато държавният регулатор ДКЕВР не съществуваше, постоянно е имало стачкуващи пред Министерски съвет заради цената на тока.

 

Колегата му от Енергийната комисия в парламента Ариф Агуш пък добави, че депутатите не знаят причината защо ДАНС е в EVN. „Не са ясни целите на акцията”, коментира той.

http://www.bnews.bg

 


Сходни връзки

С камъни и яйца ще целят НЕК и Дянков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди