изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:45 EEST
Двама загинали и шестима пострадали при две тежки катастрофи    
НовиниСофия. Две тежки катастрофи, с двама загинали и шестима пострадали, станаха тази сутрин в Софийско и Пловдивско.


Заради тежката катастрофа преди София е отклонено движението за влизане в града по автомагистрала „Тракия”. Тежкият пътен инцидент към 8.00 часа е станал на автомагистрала “Тракия”, в участъка преди влизането в София. По първоначални данни един е загинал при пътен инцидент с лека кола, чийто шофьор е загубил управление над автомобила.
Пътниците в посока София се пренасочват през Нови хан и Елин Пелин до освобождаването на пътните платна на автомагистралата.
Един човек е загинал на място, трима са ранени при тежката катастрофа, станала на автомагистрала „Тракия”. Това съобщиха от Националния медицински координационен център. Още не е установена самоличността на починалия. 28-годишен мъж с черепно-мозъчна травма, в тежко състояние, е откаран в Окръжна болница „Света Ана” София. Двама мъже на 25 и 30 години са с повърхностни наранявания, обработени са на място и не са хоспитализирани. Катастрофата стана около 7,30 часа по пътя за Садово.
В Пловдив 41-годишен мъж е загинал на място, трима души са пострадали при тежка катастрофа, станала на пътя Пловдив - Садово. Това съобщиха от Националния медицински координационен център. Пострадали са 9-годишно момиченце, което е с контузия на дясното коляно и лявата подбедрица, майка му - 31-годишна, която е с разкъсно-контузни рани на двете колена, баща му, на 35 години, който е с контузия на гръдния кош и лявото коляно. Тримата са хоспитализирани в Хирургично отделение в Пловдив. Сигналът за катастрофата е подаден около 7,45 часа.  Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Двама загинали и шестима пострадали при две тежки катастрофи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди