изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:04 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурност28-ГОДИШЕН мъж от Добрич с инициали Д. П. е заловен от представители на реда в момент на кражба, съобщиха от Областната дирекция на МВР.


Сигнал, че неизвестен разбива входна врата на таванско помещение по ул. "Иван Вазов", постъпил в Първо РУ на МВР около 15 часа на 13 април. Незабавно е изпратен полицейски автопатрул, който задържал  Д. П. в момент на бягство от местопроизшествието. Пишман-крадецът е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
ОЩЕ ЕДИН апаш е спипан на същата дата в момент на кражба. На същата дата е получен сигнал за разбита входна врата на къща, намираща се по ул. ”Хаджи Димитър” в Добрич. На място е изпратен полицейски автопатрул, който заловил А. К. /44/  от добричкото село Плачи дол. Крадецът тъкмо изкарвал от жилището телевизор и други вещи. А. К. е криминално проявен, задържан е за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.
СИГНАЛ за пожар в частен дом в добричкото село Медово е получен в звено "Пожарна безопасност и спасяване" в 16.49 часа на 13 април. В резултат на запалването са унищожени 50 кв. м покривна конструкция и покъщнина. Причините за пожара се изясняват. НДТ
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди