изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:33 EEST
Митко Павлов аут от "Тази сутрин", Ани Цолова отново ще води сама    
Новини
[image1_left] От понеделник водещият Димитър Павлов вече няма да бъде част от екипа на "Тази сутрин", а Анна Цолова отново остава сама. Причината затова обаче не са проблеми в екипа или желанието на Пвалов да напусне медията. Чаровния водещ всъщност започва работа по ново предаване, което ще стартира по bTV в началото на май ефира. Предаването ще е забавно-развлекателно и ще се излъчва всяка неделя. 


Потърсена за коментар Анна Цолова заяви пред "Блиц", че на първо време отново ще води сутрешния блок на медията сама. Водещата каза, че засега никой не е спряган за неин партньор. "Това е решение, което се взима от ръководството на телевизията, аз съм просто служител" сподели журналистката.

Цолова отказа да даде повече информация за новия проект на Митко Павлов като каза, че най-добре той да ни разкаже лично, но все пак сподели, че е изключително забавен и интересен и очаква с нетърпение да го види на екран.

Деница Абаджиева, БЛИ
Ц
 


Сходни връзки

Митко Павлов аут от "Тази сутрин", Ани Цолова отново ще води сама | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди