изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-09-25 @ 19:46 EEST
БЕЛЕЖКА ОТ ЛИЧНИЯ ЛЕКАР СЕ ПРЕДСТАВЯ ПРИ ПОДНОВЯВАНЕ НА МОЛБАТА ЗА ДЕТСКИТЕ    
ОбществоКакто стана ясно, редом с останалите документи, изисквани за т.нар. "детски добавки", вече следва да се представя и бележка от личния лекар. В тази връзка от дирекция "Социално подпомагане" в Добрич поясниха, че новият документ се подава при подновяване на молбата за детските.

През месец април такова подновяване следва да направят голяма част от семействата, които получават детски - респективно, да приложат бележка от личния лекар. Тя е под формата на "служебна бележка" и е по специален образец. С нея се удостоверява, че на детето са извършени задължителните имунизации и профилактични прегледи. Документът се издава от личния лекар, а при липса на избор на такъв - от РИОКОЗ. Семействата, които не подновяват сега своите молби, следва да приложат служебната бележка от личния лекар, когато настъпи моментът за това.
При подновяване на молбата за детски задължително се прилага и документ, че детето посещава редовно учебно заведение, независимо, че такъв е подаден в началото на учебната година, подчертаха още от социалната дирекция. Изискват се и документи, доказващи доходите на семейството.
 


Сходни връзки

БЕЛЕЖКА ОТ ЛИЧНИЯ ЛЕКАР СЕ ПРЕДСТАВЯ ПРИ ПОДНОВЯВАНЕ НА МОЛБАТА ЗА ДЕТСКИТЕ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БЕЛЕЖКА ОТ ЛИЧНИЯ ЛЕКАР СЕ ПРЕДСТАВЯ ПРИ ПОДНОВЯВАНЕ НА МОЛБАТА ЗА ДЕТСКИТЕ
Автор: Anonymous да 2010-04-16 @ 14:54 EEST
Хайде сега всички циганчета бегом на ваксинации
Жалкото е,че и останалите ще висим на опашки за да докажем ,че сме съвестни родители

БЕЛЕЖКА ОТ ЛИЧНИЯ ЛЕКАР СЕ ПРЕДСТАВЯ ПРИ ПОДНОВЯВАНЕ НА МОЛБАТА ЗА ДЕТСКИТЕ
Автор: Anonymous да 2010-04-17 @ 12:56 EEST

Абе и аз си мия краката всеки ден сутрин и вечер, ама по конституция с тези дето не го правят сме с еднакви права...:)))

Според мен на всяко дете трябва да се издаде имунизационна книжка, а не постоянно да висят за бележки родителите. Така се задръства с работа личния лекар, а и остава повече време да се изкарват пари.

БЕЛЕЖКА ОТ ЛИЧНИЯ ЛЕКАР СЕ ПРЕДСТАВЯ ПРИ ПОДНОВЯВАНЕ НА МОЛБАТА ЗА ДЕТСКИТЕ
Автор: Anonymous да 2010-04-21 @ 13:40 EEST
Вчера отидохме на котсултация при нашият лекар, там беше пълно с мангали, да бият ваксини дошли...Мрънкаха, че искали да ги ваксинират, а много малко пари им били детските дето им давали....

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди