изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:36 EEST
ДЕЦАТА НАЙ-АКТИВНИ В ПРОЛЕТНОТО ПОЧИСТВАНЕ    
НовиниОтново детските градини и училищата са били най-активни в кампанията за пролетно почистване на града, която бе организирана от общината в Добрич, съобщиха оттам.

Най-активните участници в пролетното почистване на Добрич ще бъдат наградени на 22 април от 10.00 часа в голямата заседателна зала. От кметството посочват, че само девет от поканените 22 институции и организации, са се отзовали на поканата да се включат в почистването. От поканените фирми, са участвали 80%.
Инициатива “Да почистим града си” тази  година е посветена на Деня на Земята и се осъществява с финансовата подкрепа на Е.ОН България. Детски градини и училища ще получат награди и благодарствени грамоти. Всяка детска градина ще получи по 10 комплекта за пясъчник, а за всяко училище ще има енциклопедия “100–те най–красиви природни парка в света”. Наградите са осигурени в партньорство на Община Добрич с Е.ОН България. С финансовата помощ на електроразпределителното дружество са издадени 1000 информационни брошури за опасните отпадъци от домакинствата. Те се разпространяват в Центъра за услуги и информация, в отдел “Местни данъци и такси” и ще бъдат раздадени на всички училища. Стана ясно, че с осигурено финансиране от Е.ОН България ще бъдат закупени и 4 кошчета за разделно събиране на излезли от употреба луминесцентни лампи.
 


Сходни връзки

ДЕЦАТА НАЙ-АКТИВНИ В ПРОЛЕТНОТО ПОЧИСТВАНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди