изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:28 EEST
БАЛЧИК СТАВА ЗОНА, СВОБОДНА ОТ ГМО    
НовиниЗаседание на Общинския съвет в Балчик ще се проведе на 30 април от 9 часа, съобщава сайтът на общината.

Дневният му ред включва приемане на отчета за касово изпълнение на бюджета на община Балчик за периода от 1 януари 2010 г. до 31 март 2010 година. Местните съветници ще обсъдят предложение за приемане на Декларация за присъединяване на община Балчик към инициативата “България – зона, свободна от ГМО”. Ще бъде внесена за разглеждане годишната данъчна декларация, годишният
финансов отчет и отчет за дейността на МБАЛ Балчик ЕООД за 2009 година. На вниманието на ОбС ще се внесе и предложение за приемане отчет за дейността на Районно управление на МВР Албена през 2009 година, както и отчет – анализ за дейността на Районно управление “Пожарна безопасност и спасяване” гр. Балчик и У ПБС Албена и информация за фактическото противопожарно състояние на обектите в община Балчик през 2009 година.
Местните парламентаристи ще вземат и решение за отпускане на гориво смазочни материали на щатните автомобили на Районно управление “Пожарна безопасност и спасяване” в Балчик.
В дневния ред са залегнали още точки като промяна в Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Балчик и предложение за обявяване на имоти – публична общинска собственост за частна общинска собственост.
 


Сходни връзки

БАЛЧИК СТАВА ЗОНА, СВОБОДНА ОТ ГМО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди