изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:07 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани седем криминални престъпления



-На 26 април 2010 г., около 23.55 часа, в РУ на МВР 01 Добрич се тъжи 22 годишен мъж затова, че в близост до бл.59 в жк “Балик” гр.Добрич, е бил нападнат от три неизвестни за него лица. Същите чрез използване на физическа сила са му отнели портмонето, в което е имало пари и лични документи. Провеждат се оперативно-издирвателни мероприятия за разкриване на извършителите.

-След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ на МВР 01 Добрич са задържани лицата И.Т., на 17 години и В.Г., на 18 години. Същите са заподозрени в извършване на кражба на интернет кабел от частен двор, намиращ се в кв.”Рилци” гр.Добрич. Лицата са задържани за срок от 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

-След проведени оперативно-издирвателни мероприятия са задържани лицата К.А., на 17 години, Д.А. на 18 години и И.А., на 16 години. Същите са задържани в момент на разглобяване и подготовка за извършване на кражба на метални тръби и винкели от частен имот в гр.Добрич.  Две от лицата са криминално проявени. По случая се води досъдебно производство.

            -На 26 април 2010 г. от полицейски автопатрул е спрян за проверка л.а. “Опел Вектра” с 34 годишен водач. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1,86 промила. Образувано е бързо производство.

През денонощието на територията на областта е станало 1 пътно-транспортно произшествие с материални щети.   

            Възникнали са 2 пожара, единия от които е с щети.

            -На 26 април 2010 г., в 15.25 часа, е получено съобщение за пожар в апартамент в хотел, намиращ се в гр.Балчик. Причината за пожара е късо съединение в ел. инсталацията. В резултат на пожара са унищожени кухненско обзавеждане и ел. уреди. 

27 април 2010 г.                                                ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди