изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:51 EEST
СВИНСКА ГЛАВА "ИЗЯДЕ" ГЛАВАТА НА ДВАМА    
Ред и сигурностСилен гръм е разтресъл блок на бул. "25 септември" № 27 на 1 май. Живеещи в блока подали сигнал за силния гръм в Първо РУ на МВР в Добрич, съобщиха от пресцентъра.

Пристигналият на място автопатрул установил, че 52-годишен Пламен Добрев и 57-годишният Стоян Стоянов, живеещи в блока, са с изгаряне по лицата и ръцете, но без опасност за живота. Двамата използвали в мазата газова бутилка, за да опърлят свинска глава. От газовата бутилка обаче имало теч на газ, което станало причина за нейното възпламеняване и последвал взрив. Пострадалите са във ВМА във Варна, уточняват от полицията. Взривната вълна от дефектната газова бутилка е избила входни врати и прозорци на избените помещения и на входа на блока, добавят от полицията. Образувано е досъдебно производство.
 


Сходни връзки

СВИНСКА ГЛАВА "ИЗЯДЕ" ГЛАВАТА НА ДВАМА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СВИНСКА ГЛАВА "ИЗЯДЕ" ГЛАВАТА НА ДВАМА
Автор: Anonymous да 2010-05-04 @ 15:28 EEST
Ами не се научиха как се работи с летливи вещества в подобни слабовентилирани помещения. Язък, и за хората, и за свинските глави, и за имуществото. При това не става въпрос за неуки цигани. ;-)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди