изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:02 EEST
СТАЧКА В ГЪРЦИЯ ОБЪРКВА ВЛАКОВЕ И У НАС    
НовиниОт пресцентъра на БДЖ съобщиха, че по повод обявената 24-часова национална стачка в Гърция на 5 май, временно се променя организацията на движение на международните влакове между България и Гърция.

Затова днес международният влак „Румъния” от Букурещ за Солун (през София) ще пътува само до София. Утре същият влак, който пътува по обратното направление (от Солун за Букурещ), ще замине за Букурещ от Централна гара София, вместо по обичайното си разписание от гарата в Солун.
За клиентите на националния железопътен превозвач, които ползват тези два международни влака за пътуване на територията на страната, е осигурен влак в състав от два второкласни вагона, който ще пътува по обичайното разписание на международните влакове от София до Кулата и обратно, добавят от железниците.
Днес директните спален и кушет вагони за Атина, които се движат в състава на следобедния международен бърз влак от София за Солун, ще пътуват само до Солун. На 6 май същите два вагона, които се движат в състава и на сутрешния международен бърз влак от Солун за София, ще потеглят от гара Солун, вместо от Атина.
Заради стачката утре няма да се движат двата сутрешни международни влака, както и двата следобедни международни влака, които пътуват между София и Солун.
От компанията заявяват, че ще възстановяват сумите на всички пътници, закупили предварително билети за пътуване с отменените влакове за Гърция. 
 


Сходни връзки

СТАЧКА В ГЪРЦИЯ ОБЪРКВА ВЛАКОВЕ И У НАС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.39 секунди