изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:49 EEST
ЗАПОЧВА СЕДМИЦАТА НА КАМЕРНАТА МУЗИКА    
КултураОфициалното откриване на поредното издание на Седмицата на камерната музика в Добрич ще се състои тази вечер. За 19 часа в огледалната зала "Нели Божкова" е насрочен концерт на добричкия камерен оркестър с диригент Алексей Измирлиев и солист Людмил Ненчев /цигулка/.

Седмицата на камерната музика е с международно участие, ще продължи до 14 май и се провежда под патронажа на кмета на Добрич Детелина Николова.
Цигуларят Ангел Станков и пианистът Божидар Ноев /Австрия/ ще изнесат концерт утре от 19 часа в огледалната зала. За 12 май е насрочен концерт на Консорт за старинна музика "Кончерто антико" - Зефира Вълова /цигулка/, Иван Илиев /цигулка/, Янко Маринов /клавесин/ и Явор Генов /арчлютня/. Концерт "Романтична музика" ще прозвучи на 13 май - Венцеслав Николов /виолончело/, Радослав Николов /пиано/ и вокален ансамбъл от Япония с диригент Масако Мукаи. В последния ден на Седмицата на камерната музика пред добричката публика ще се представят пианистката Мария Принц /Виена/ и Деница Лафчиева /кларинет/ от Лондон.
 


Сходни връзки

ЗАПОЧВА СЕДМИЦАТА НА КАМЕРНАТА МУЗИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди