изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:45 EEST
МЕЖДУНАРОДЕН ОБРАЗОВАТЕЛЕН ПОРТАЛ ПО КУЛИНАРНИ ИЗКУСТВА СТАРТИРА В ДОБРИЧ    
ОбразованиеВ Кулинарна академия HRC бе отбелязан официалният старт на електронния портал "Shoot the Chef", резултат на близо 2-годишна работа на академията и нейни партньори от пет държави. Това е образователен видео портал за учебни заведения в областта на кулинарното изкуство. Там вече могат да бъдат открити разнообразни кулинарни клипове и други учебни материали.

Цялото съдържание на Shoot the Chef е обвързано в мрежа - учебни заведения по туризъм от цял свят могат да участват във видео портала. Студентите и учениците ще имат удобството да влязат и намерят всичко, което ги интересува в дигиталната библиотека от практически материали. Ученици и учители могат да дават мнения, препоръки и да се учат един от друг. Целият материал е представен на английски език, правейки го достъпен за студенти по целия свят, като в същото време ги окуражава да усъвършенстват английския си език.
Голямо удобство за работата на преподаватели и ученици е подредбата на всички материали по стандартите на Европейска таблица на компетенциите, създадена от обединение на водещите училища по туризъм. Практически това означава, че видео материалите са разделени на три групи по степен на сложност - започвайки от първата, която е само за базисни умения за рязане, и завършвайки с третата, която е за цялостно оформяне на сложни ястия.
Създателите на сайта са водещи европейски училища в хотелиерския бранш и компанията HRC Интернешънъл: Училище по хотелиерство Bad Glechenberg /Австрия/, Училище по хотелиерство Koksijde /Белгия/, Колеж  по  кетъринг и туризъм /Словения/, Колеж  Ландрило /Великобритания/ и Кулинарна академия HRC /България/.
Образователният портал е активен на този адрес: www.shootthechef.com.
 


Сходни връзки

МЕЖДУНАРОДЕН ОБРАЗОВАТЕЛЕН ПОРТАЛ ПО КУЛИНАРНИ ИЗКУСТВА СТАРТИРА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди