изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:35 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностНА 5 МАЙ около 20 ч. в село Каблешково възниква скандал между лицата Б.И. на 31 г., Б.А. на 54 г. и А. Н. на 25 г. от Балчик, изразяващи се в непристойни действия на публично място пред повече хора и нарушаване на обществения ред, съобщиха от полицията. Заради нарушаването му Б.И и Б.А. са задържани в полицейското управление в Тервел, като им е съставен акт за дребно хулиганство. На Гергьовден районният съд в Тервел им е наложил глоба - 200 лв. на Б.И. и 400 лв. на Б.А.

ДОСЪДЕБНО производство е образувано срещу 27-годишните Х.З. и П.Н. и двамата от Добрич, съобщават от ОД на МВР в Добрич. Причината е, че на 7 май в 18 ч. в Първо РУМВР се жалва жител на града за това, че около 17,30 ч. по улица „Плиска” в близост до дома му, възникнал скандал с последвало сбиване между него и Х.З. В резултат на сбиването гражданинът е със счупен нос, а Х.З. му е отнел мобилния телефон „Нокиа 2600”. Полицаите установили и задържали участниците в сбиването - Х.З. и П. Н.
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.24 секунди