изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-10 @ 20:06 EEST
ДОБРИЧ ДОМАКИНСТВА НА НАЦИОНАЛНО ПЪРВЕНСТВО    
СпортВ събота и неделя клубът по колоездене “Добрич 1905” ще бъде  домакин на държавния отборен шампионат по колоездене на шосе  за юноши младша възраст, съобщи треньорът Георги Друмев.

В първия ден участниците ще застанат на старта в 17.30 часа в село Паскалево, за да участват в дисциплината “индивидуално преследване по часовник” с дължина 10 километра. Маршрутът ще бъде до село Овчарово и обратно. На 16 май от 9.30 часа ще бъде дадено началото и на общия старт с дължина 70 километра. Той ще бъде с маршрут Паскалево – Крушари – Телериг – Оногур – Балик – Житница – Лясково.

Паралелно с това ще се проведе и колонадпревара за купа “Добрич” за ветерани в три възрастови групи - от 40 до 50 г., между 50 и 60 г.  и над 60 г. Те ще премерят сили в същите дисциплини, като стартовете им ще бъдат от 16.30 ч. в събота и от 10 часа в неделя.

“С Управителния съвет на клуба избрахме силно начупен терен със стръмни и тежки височини, даващи възможност на спортистите да покажат най-добре своята подготовка и възможности”, заяви Друмев. Той изказа своята голяма благодарност към бизнесмена Георги Георгиев от бензиностанция МТТ за дареното гориво за участието на добричките колоездачи в Сливен. “Радвам се, че в Добрич все още има такива сърцати бизнесмени, които мислят за спорта. Благодарение на него ние стигнахме до успехите в Сливен”, добави Друмев.

Още спорт - в "Център спорт" - http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ДОБРИЧ ДОМАКИНСТВА НА НАЦИОНАЛНО ПЪРВЕНСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди