изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:35 EEST
ПРОМЕНИТЕ В ЗАКОНА ЗА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ ЩЕ ОБСЪЖДАТ В АЛБЕНА    
НовиниHовите изменения и допълнения в закона за обществените поръчки и документите на Европейския съюз, свързани с тях, ще бъдат обсъждани на семинар, който ще се проведе от 24 до 26 юни в курорта Албена.

Той се организира от Националният институт по обществени поръчки. Организаторите обещават, че семинарът ще бъде посветен на изключително интересни и актуални в момента теми като новите изменения и допълнения в закона за обществените поръчки, новите аспекти на обжалването в контекста на европейските директиви с оглед повишаване на ефективността на процедурите за преразглеждане при възлагане на обществени поръчки. Ще се дискутира и отчитането на обществените поръчки при разходването на средствата от безвъзмездната финансова и техническата помощ по оперативните програми. Обучителният модул е разработен съвместно с  Национална асоциация „Правна инициатива за местно самоуправление”. Целта му е да отговори на актуалните въпроси на възложителите и експертите от техните администрации, провокирани от необходимостта от изпълнение и прилагане на новите правила и условия при възлагането на обществени поръчки, основани на последните изменения и допълнения в Закона за обществените поръчки.
 


Сходни връзки

ПРОМЕНИТЕ В ЗАКОНА ЗА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ ЩЕ ОБСЪЖДАТ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди