изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:58 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДПС СЕ ГОТВИ ЗА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ    
Новини"ДПС се готви за предсрочни парламентарни избори, защото анализите ни показват, че такива ще има" - съобщи в Добрич председателят на ДПС Касим Дал. Той участват в семинар за структурите на ДПС в Добричка област, организиран от фондация "Фридрих Науман" по въпросите на предизборната подготовка. Лектор на семинара бе Емил Кошлуков. До септември ДПС ще е готова за изборите, каза на пресконференция Касим Дал.

1100 ЛВ. МЕСЕЧНО НАЕМ ЩЕ ПЛАЩА ЗДРАВНАТА КАСА

Областният управител е издал заповед за размера на наема, който Районната здравно осигурителна каса ще трябва да плаща на държавата. Тя ще дължи месечно 1100 лв. за помещения в бившия синдикален дом. Наемът ще е дължим от началото на годината. Здравната каса не трябвало да плаща наем до края на миналата година, когато още се устройвала. Областният управител заяви, че наемът се гледал в посоки. Ако се приемело, че се занимава с лечебна дейност, то наемът щял да е 650 лв. месечно, но тъй като тя имала само административна дейност, то наемът, който е определен е 1100 лв.
НДТ - 15 май 2000 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДПС СЕ ГОТВИ ЗА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди