изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:21 EEST
ОЩЕ НИЩО НЕ ЗНАЕМ    
НовиниТова заяви пред журналисти Димитър Костов - брат на най-младия член на екипажа на отвлечения "Панега" Добромир Костов.


Проверка на медиите разбра, че най-младият член на екипажа на отвлечения български танкер "Панега" - Добромир Костов е жител на Шабла. Момчето е завършило техникум по корабоплаване и от 3 години плава на кораби на Български морски флот. Семейството му живее в Шабла, като той има и по-голям брат - Димитър. Той заяви, че досега /б.а. - вчера по обяд/ все още никой от моряците на злополучния български плавателен съд не се е свързал с близките си. "От БМФ също нищо не знаят. Единственото, което ни казаха е, че корабът пътува. Обрали са им всичко. Чакаме да почнат преговори. Това е ужас, дано се върнат по-скоро живи и здрави. Ще искаме обезщетение като се приберат за стреса. Това е кошмар черни да ти опрат автомат в главата. Остава за цял живот, на брат ми може да му побелее косата" - споделя Димитър Костов, като добавя, че едва ли обаче държавата ще ги обезщети.
Шабленци споделят, че това е третият рейс на младия моряк, като според някои и преди е минавал през залива, но без инциденти. Всички в морското градче се молят нещата да се развият добре и всички от екипажа да се приберат живи и здрави по домовете си.
 


Сходни връзки

ОЩЕ НИЩО НЕ ЗНАЕМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди