изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:58 EEST
18-годишно момче уби съселянина си за 200 лева    
Ред и сигурност68-годишният Момчил Георгиев бе намерен мъртав на улица в село Д-р Йосифово. Върастният мъж е починал през нощта от побой с тояга. Три часа след подаването на сигнала в полицията нападателят е разкрит и арестуван. Той е 18-годишният Валенин Иванов от същото село. Срещу него ще бъде подвигнато обвинение по чл 116 от Наказателния кодекс за убийство с цел грабеж.

Информацията за тежкото престъпление бе огласена от директора на полицията Валери Димитров, началника на РПУ Даниел Псалтиров и окръжния прокурор Олег Димитров.
Вероятната причина за убийството е грабеж на пари. Младият мъж забелязал, че Георгиев има пари в себе си. Проследил го е и го е нападнал с тояга. Парите още не са открити. Има подозрения, че убиецът е откраднал и златен пръстен.
Жертвата Момчил Георгиев е от заможно ромско семейство - сръбски преселници. Фамилният им бизнес е търговия с метали. 18 -годишният Иванов също е от ромско семейство - многодетно, социално слабо и криминално проявен. Досега е задържан само за кражби, сега поведението му ескалирало до грабеж и убийство.
Това е второто убийство в село Д-р Йосифово за последните пет месеца.
http://montana-dnes.com
 


Сходни връзки

18-годишно момче уби съселянина си за 200 лева | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди