изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:35 EEST
Абитуриент се самоуби заради несподелена любов    
Новини
19-годишен абитуриент от Професионалната гимназия по строителство и архитектура в Пловдив се е самоубил, хвърляйки се от покрива на блок заради несподелена любов.


Тялото на Даниел Мътаров е открито от случайни минувачи пред блок в квартал Кючук Париж на 13 май рано сутринта, съобщи пловдивският сайт News4000.bg.

На 12 май учениците от класа се събрали за последно в училището, където имало официална церемония по изпращането. Вечерта решили да отидат на ресторант. Останали до ранните часове на другия ден.

Даниел си тръгнал сам, но вместo да се прибере при родителите, се качил на седмия етаж и стоял близо два часа на площадката. Разглеждал снимките от фотоапарата, които бил направил през деня в училище. Призори скочил от блока, случайни минувачи го открили и се обадили в полицията. Според разследващи в мобилния телефон на момчето е намерено съобщение, което гласи: "Не те заслужавам", вероятно отправено към негова съученичка, която обаче си имала приятел, пише в. "24 часа".

Вчера е било погребението на Даниел, на което отишли всички негови съученици. dir.bg
 


Сходни връзки

Абитуриент се самоуби заради несподелена любов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.12 секунди