изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:11 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалите две денонощия на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани седем  криминални престъпления.

 

-          На 15 май 2010 г. около 09,30 часа при извършена проверка от служители на Първо РУ и служители на сектор “Икономическа полиция” при ОД на МВР Добрич на къща, намираща се по бул.”Русия”, в 18-годишния И.А. са открити и иззети 48 стека цигари марка “Кинг”, със стар бандерол. Срещу лицето е образувано бързо полицейско производство.

-          На 13 май 2010 г. неизвестен извършител е извършил кражба на велосипед от двора на основно училище в с.Оброчище. След проведени оперативно издирвателни мероприятия е установен извършителя на деянието – непълнолетния Р.К. /16/. Велосипедът е върнат на собственика.

-          На 15 май 2010 г. на свое редовно заседание Районен съд – Тервел наложи наказание “глоба” в размер на 100 лева по УБДХ на лицата Е.Д. /20/, Т.Н. /19/, А.И. /20/ и В.С. /19/. Същите на 15 май т.г. след полунощ, в явно нетрезво състояние, са хвърляли камъни по прозорците на къща в с.Орляк, община Тервел.

-          За времето от 13 до 16 май т.г. неизвестен извършител е проникнал  във вила, намираща се  в гр.Балчик, местност “Овчаровски плаж”, откъдето е извършил кражба на 4900 евро. Съобщение за извършеното престъпление е подадено на 16 май т.г. в 22,00 часа в РУ на МВР Балчик. Местопроизшествието е посетено от дежурния полицейски екип, като по случая е образувано досъдебно производство.

     

През денонощието са възникнали пет пътно-транспортни произшествия с един ранен гражданин.   

-          На 16 май т.г. около 18,25 часа, на главен път гр.Балчик – посока гр.Добрич, на около 100 метра след кръстовището за с.Плачи дол, 28-годишния водач на лек автомобил “Пежо 306”, с добричка регистрация  - В.Я., поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, застига и блъска движещия се пред него велосипедист М.Г. /82/. Възрастният мъж е настанен в отделението по неврохирургия при МБАЛ Добрич с комоцио и счупеун десен глезен, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

           

 Служителите от звено “Пожарна безопасност и спасяване са участвали в гасенето на един пожар без насени  материални загуби.

 

 17 май 2010 г.                                       ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди