изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:57 EEST
Откраднати релси бавят влака от Бургас с 4 часа    
Новини
С 4 часа закъсня бързият влак Бургас-София, защото са били откраднати релси в част от трасето, съобщиха от БДЖ. Инцидентът е възникнал около 04.15 ч. тази нощ в участъка Костенец–Ихтиман. Най-напред е възникнало намаляване на напрежението в контактната мрежа. Непосредствено след това железничарите са установили, че релсите ги няма.


В момента на инцидента в района се е намирал един товарен влак. След него в района е пристигнал и бързият влак Бургас-София.

В 05.10 ч. на мястото е пристигнал дизелов локомотив, който в 07.30 ч. е изтеглил товарния влак, а в 08.05 ч. е изтеглил и бързия влак, който в момента се движи към София.

Всички причини за инцидента се изследват и уточняват.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Откраднати релси бавят влака от Бургас с 4 часа | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Откраднати релси бавят влака от Бургас с 4 часа
Автор: Anonymous да 2010-05-20 @ 09:44 EEST

Ако наистина са откраднати релси, това е посегателство върху националната сигурност. Аз бих взел решение за безшумни нощни действия срещу групировката терористи. Без медии, без зяпачи... Просто "горския дух" минава и отнася в ада "духовете-терористи".

Също така съм за наблюдение и охрана на железопътните линии. А то релса как се краде? Сам човек тая работа не може да я свърши... Наблюдават Интернет, а жизненоважните за военно време инфраструктури не могат да си защитят. Що за управление имаме?


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди