изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:29 EEST
ГЕОРГИ АНДРЕЕВ: РАЗОЧАРОВАН СЪМ ОТ СЪДИИТЕ, ТЛАСКАТ ШУМЕН КЪМ ВТОРА ТИТЛА    
Спорт“Разочарован съм от съдийството в първите два финални плейофа от хандбалното първенство. Не очаквам коректно съдийство и в следващите две срещи, които ще бъдат в Шумен.

С отсъжданията си те тласкат Шумен към поредна титла, тъй като ръководството на федерацията е от този град” - заяви клубният бос на Добруджа Георги Андреев. Въпреки това, всички в тима на добричлии осъзнават, че друг шанс да станат шампиони на страната при мъжете може и да нямат. 

“Бяхме разочаровани след загубата в първата среща, но след победата във втория мач вече имаме настроение. Отиваме за две победи, а каквото стане” - каза още Андреев. Той допълни, че извън групата ще остане само Красимир Коев, който е счупил пръст преди мачовете с Шумен. С леки болежки били Венци Петров и Светослав Божков, но те ще бъдат на линия. Двата мача в Шумен са в петък и  събота от 18 часа. До момента резултатът между отборите е 1:1 победи. Играе се до три победи от 5 мача. Ако се стигне до пети двубой, той ще бъде в Добрич.

Още спорт в "Център спорт" - http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ГЕОРГИ АНДРЕЕВ: РАЗОЧАРОВАН СЪМ ОТ СЪДИИТЕ, ТЛАСКАТ ШУМЕН КЪМ ВТОРА ТИТЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди