изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:03 EEST
Лом: Лека кола се преобърна на мост край село Трайково    
Новини
Лом. Лека кола се преобърна на мост край село Трайково, Ломско, съобщиха за Агенция „Фокус” от Националния медицински координационен център. Двама младежи са починали на място, пострадали са други двама – на 22 и на 23 години.


Единият младеж е с травматичен шок и е приет в МБАЛ – Лом. На другия младеж му е оказана медицинска помощ на място и е освободен за домашно лечение.
 


Сходни връзки

Лом: Лека кола се преобърна на мост край село Трайково | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Лом: Лека кола се преобърна на мост край село Трайково
Автор: Anonymous да 2010-05-25 @ 06:38 EEST

Леките коли не са подходящи за "младите". Трябва бронирани танкове да им дават. Съчетано с изискването да носят специални защитни шлемове, които да почват от кръстно-поясната част, МОЖЕ БИ ще намали безсмислената смърт ("смерть") по пътищата.

Между другото между гара Оборище и Ведрина на единият баир по пътя ,в ниското, има такава мощна отворена дупка с дълбочина поне 10-15 см и напречно на пътя. Дори и второкласен, на такъв път не може да зее такава необозначена дупка - аз лично не се пребих единствено заради възможностите на машината ми - спира добре. Но човек като се движи през красива България понякога се заплесва и изведнъж на гладкия асфалт - дупка. Представете си сега, че съм млад, влюбен с гадже и леко съм се заплеснал. Минутка човещинка, цял живот - в полето. :-(


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди